Plus je mee?

Het aanbod van Platform Plus

De eerste momenten in thuisonderwijs is het vaak zoeken en zit je met veel vragen. Dan is het handig als iemand je mee begeleidt in je zoektocht. Eenmaal je draai gevonden, zijn de vrijheid, de persoonlijke begeleiding en de kans om aan te sluiten op de noden van je kind een grote meerwaarde in het geven van thuisonderwijs.

Platform Plus wil een lerende omgeving zijn: een samenkomen van mensen met elk hun expertise, die van en met elkaar leren. Begeleiding voor zij die zoeken, aanvulling voor zij die hun weg al kennen in de wereld van thuisonderwijs. De noden die thuisonderwijzers aangeven vind je dan ook terug in ons aanbod.


    Een gevarieerd aanbod van uitdaging, creatief en filosofisch nadenken,
vaardigheidstraining en begeleide studiemomenten

    De flexibiliteit van thuisonderwijs
Platform Plus werkt steeds samen met mensen met de nodige expertise. Dit wil zeggen dat we verder kijken dan het behaalde diploma: we selecteren op ervaring, gedrevenheid en motivatie om bij te leren.

Elk kind heeft baat bij uitdagend werk, onder begeleiding uit de comfortzone gaan,
de motivatie terugvinden, sociaal contact en de creativiteit de vrije loop te laten.


    Plusklas (themagerichte creatieve uitdagingen)
    Filosoferen met kinderen
    Filosoferen met jongeren
    Studiemethodiek en mindset
    Begeleide uitstappen
    Ouderbijeenkosmten
    Projectnamiddagen
    Informatie
    Online begeleidingsplatform voor zorgleerkrachten en thuisonderwijzers


Platform Plus: online platform voor zorgleerkrachten en huisonderwijzers

Zij snakken naar meer en anders. Er zijn meerdere manieren om deze uitdaging te geven, ook wel verrijking genoemd. Meestal krijgen de kinderen verdieping – dieper ingaan op de gegeven leerstof – omdat ze deze het beste kennen. Verbreding is het zoeken van andere thema’s om met de leerling aan de slag te gaan. Welke thema’s ga je aan bod laten komen? Hoe begin je eraan? Hoe bouw je vanaf nul nieuwe leerstof op? Zeker in het secundair onderwijs is het moeilijk om uitdagend verrijkingsmateriaal aan te bieden.

Daarom starten we volgend schooljaar met een online platform voor leerkracht en leerling, waar we extra uitdagingen ter beschikking stellen.Meer info is binnenkort beschikbaar. Wil je zeker zijn dat je niets mist? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!


Platform Plus werkt steeds samen met mensen met de nodige expertise. Dit wil zeggen dat we gaan voor kwaliteit, en verder kijken dan het behaalde diploma: we selecteren op ervaring, gedrevenheid en motivatie om bij te leren.

Ben jij ook zo iemand?

Stuur ons een mailtje met jouw motivatie

Contactgegevens

Els De Wit
Grootheide 21
2880 Bornem

Tel: 0472 25 60 05

E-mail: info@talentvol.be